Het leven is mooi, maar voeg of laat neemt iedereen afscheid van deze planeet. Dan is het gebruikelijk dat de nabestaanden een laatste dienst bewijzen aan de overledene door het regelen van de erfenis zoals diegene het zou hebben gewild. Het is natuurlijk fijn als dit soepel verloopt, want in de periode na een overlijden komt er al veel op je af.

Na de begrafenis moet er financieel van alles geregeld worden: zaken waar je misschien weinig verstand van hebt. Dan is wat praktische hulp erg welkom. Daarom hebben wij een heldere handleiding – in gewonemensentaal – geschreven die jou stap-voor-stap helpt bij het regelen van de erfenis.

Waarom Erfenis.info

Erfenis.info is een initiatief van een aantal (oud) kandidaat-notarissen die veel ervaring hebben met het erfrecht en alles wat hierbij komt kijken. Je kunt je natuurlijk laten adviseren door een notaris of erfrecht-specialist, maar het is fijner en stukken goedkoper om het gewoon zelf te kunnen doen. Daar helpen wij graag bij.

En lukt het niet, dan helpen we je uiteraard verder op weg. Voor 75 euro kunt u een uur ‘Eerste hulp bij erfenissen’ boeken bij een van onze adviseurs. In dit uur kun je alles vragen waar je zelf niet uitkomt. Is dit niet genoeg? Dan kijken we hoe we je het beste verder kunnen helpen.

Gezonde planeet voor volgende generaties

Bij Erfenis.info willen wij graag een bijdrage leveren aan een groene aarde en een gezond klimaat. Zo kunnen ook volgende generaties van onze prachtige planeet genieten.

Voor elke handleiding die wordt gekocht, planten wij daarom in samenwerking met Trees for All een boom in Nederland of in het buitenland. Zo kunnen onze dierbaren op een bijzondere manier voortleven en dragen we een beetje bij aan het tegengaan van klimaatverandering, voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen.

Regel de erfenis zelf en plant een boom ter nagedachtenis én voor de planeet.